Over Sophie de Ruijter

een verhaal van vroege passie en vastberadenheid

MENU

Wie met Sophie omgaat, zal één ding zeker opvallen: haar ongekende enthousiasme. Van jongs af aan werd ze gefascineerd door de klanken en melodieën die ze kon creëren. Zelfs voordat ze kon praten, verraste ze iedereen om haar heen door melodieën te spelen op haar mini-piano. Deze vroege interesse legde de basis voor haar liefde voor muziek en haar vastberadenheid om haar vaardigheden verder te ontwikkelen.

Sophie beschouwt zichzelf als een verbindingskunstenaar, een krachtige combinatie van musicus en educator. Met een uitgebreide expertise op deze terreinen en een constante zoektocht naar nieuwe ideeën en perspectieven, toont zij een indrukwekkende kennis en een onverzadigbare nieuwsgierigheid. Ze hecht veel waarde aan een sterke theoretische en praktische basis, maar moedigt ook aan om grenzen te verleggen en avontuurlijk te zijn. Grenzen verleggen levert nou eenmaal meer op dan veilige keuzes maken. Op een speelse manier helpt ze je kritisch te kijken naar datgene wat je beweegt. Want beweging is de sleutel tot groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

academische achtergrond

Aan het Conservatorium van Maastricht heeft Sophie twee bacheloropleidingen voltooid: de Bachelor of Arts (dwarsfluit klassiek) en Bachelor of Arts in Education (docent muziek). Deze twee opleidingen hebben de basis gelegd voor haar professionele loopbaan in de kunsten. Vastberaden om haar eigen pad te bewandelen, vervolgde ze haar reis met een Master of Arts in Education, die haar dieper in de wereld van muziek en kunsteducatie bracht. Deze opleiding voltooide ze met genoegen aan de Fontys Academy of the Arts.

Samenwerken?

muziek
& educatie

meer over
onderzoek

contact
opnemen

QUICK LINKS

Home                   Muziek & Educatie
Over Sophie         Onderzoek

Social Media

Get in touch