onderzoek

op het gebied van (kunst)educatie

MENU

een gedreven onderzoeker

Sophie is een gedreven onderzoeker op het gebied van (kunst)educatie. Het mooie aan onderzoek doen is dat je van tevoren nooit precies weet wat de uitkomst gaat zijn. Soms creëert Sophie met haar onderzoek een waardevol beginpunt, soms toont ze mogelijke paden om te bewandelen, soms zet ze met haar onderzoek een verandering in gang en soms leidt het tot een concreet advies met aanbevelingen.

Haar aanpak kenmerkt zich door een open houding en een natuurlijke nieuwsgierigheid. Sophie durft door te vragen en zaken te benoemen zoals ze zijn. Haar sociale karakter en communicatieve vaardigheden helpen hier uitstekend bij. Ze is analytisch erg sterk en komt snel tot de kern. Vragen die starten met ‘waarom’ zijn haar favoriete vragen.

onderzoeker voor de master of music bij de fontys academy of arts

Sophie werkt momenteel als Onderzoeker voor de Master of Music bij de Fontys Academy of the Arts. Ze doet hier onderzoek, met behulp van een zelfontwikkeld praktijkgericht ontwerp, naar de relatie tussen traditie en persoonlijke interpretatie binnen de klassieke muziek. Hierbij wordt voornamelijk gefocust op de ervaringen van conservatorium studenten. Sophie heeft hier recentelijk een wetenschappelijk artikel over geschreven in het Journal of Trial and Error, je kunt dit lezen door deze link te volgen.

Samenwerken?

neem contact op

QUICK LINKS

Home                   Muziek & Educatie
Over Sophie         Onderzoek

Social Media

Get in touch